Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Intervipart
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Albume fotodigitale
Brand
LUX
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Vizionarea albumelor se face panoramic, pe 2 pagini simultan, acestea deschizându-se perfect la 180 de grade.

Designul este profesional, creat cu sensibilitate de designerii nostri.

Filele albumelor sunt rigide avand grosimea de 1 mm, sunt printate la rezolutie fotografica pe echipamente de ultima generatie si protejate contra lichidelor si razelor UV, ceea ce le confera o rezistenta de peste 100 de ani. Fotocopertile sunt rigide, groase de 3 mm, finisate glossy.

Formatul 20x30 cm (deschis 40x30 cm) este recomandat ca album de nunta (inclusiv nunta de argint sau nunta de aur), ca album de botez sau album de familie. Daca doriti sa realizati un album comemorativ, inchinat vietii unei persoane dragi sau chiar atunci când acea persoana a parasit aceasta lume, acelasi format este ideal. "Primii 25 de ani", "Familia noastra 1960-2010", etc. pot fi titlurile altor albume.

Formatele 15x20 cm (deschis 30x20 cm) sau 20x15 cm (deschis 40x15 cm) sunt foarte potrivite pentru a fi transportate cu usurinta, asa incât sa va mândriti cu imaginile respective prezentate artistic,
oricând si oriunde.

Albumele cu acest format pot fi oferite cadou unor participanti la  evenimente importante (parinti, nasi, etc. daca este vorba de nunta).

Pentru mai multe albume de acelasi fel exista o grila interesanta de discount.
Din Gura in Gura